Subvenții Legea 34/1998 - Direcția de Asistență Socială Bacău

Du-te la conținut

Animated textheadlineswords




Lista furnizorilor de servicii sociale o puteți consulta aici.

Direcția de Asistență Socială  Bacău
 este membră în organizațiile:
DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI BACĂU
Anunță asociațiile, fundațiile și cultele care dezvoltă activitate de asistență socială specializată și sunt furnizori de servicii sociale, că poț să depună documentația pentru acordarea subvenției în baza Legii 34/1998 de la bugetul local pentru anul 2025.
 

Subvenția se acordă în temeiul prevederilor cuprinse în Legea nr. 34/1998, privind acordarea unor subvenții asociațiilor, fundațiilor sau cultelor recunoscute în Romania, acreditate ca furnizori de servicii sociale, cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială, cu modificările și completările ulterioare. Furnizorii de servicii sociale pot fi persoane juridice române de drept privat fără scop patrimonial, acreditate ca furnizori de servicii sociale, potrivit legii.

Documentația se depune la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Bacău, situat în Bacău, sțr. Stefan cel mare, nr. 17 A sau electronic la adresa de mail contact@dasbacau.ro cu respectarea prevederilor HG nr. 1153/200 l – Normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 34/1998, cu  modificările și completările ulterioare. Data limită de depunere a documentației este ultima zi lucrătoare a lunii SEPTEMBRIE 2024.
 
Metodologia și HCL -ul privind acordarea subvențiilor, de la bugetul local, în baza Legii nr. 34/1998 pot fi consultate pe sițe-ul www.dasbacau.ro.

Fișiere atașate:
Înapoi la cuprins